Tech

Kërcënimi i sigurisë vë në rrezik 1.8 miliardë përdoruesit e Gmailit

 

Siguria e Gmailit ka qenë gjithmonë një prej pikave më të forta, por tani një funksionalitet i ri sigurie po përdoret nga hakerët për të mashtruar përdoruesit.

Prezantuar muajin e kaluar, sistemi i verifikimit të Gmailit identifikon kompanitë dhe organizatat te përdoruesit me një etiketë blu.