Tech

Edhe Instagrami e bën ndryshimin me inteligjencën artificale

 

‘Chatbot’-et e inteligjencës artificiale (Al) po bëhen gjithnjë e më të zakonshme dhe rrjeti social Instagram pritet që së shpejti ta fusë në përdorim të vetin.

Inxhinieri Alessandro Paluzzi pretendon se platforma në pronësi të Metas po përgatit ‘chatbot’-in e AI. Sipas pamjeve që ai ndau, ‘chatbot’ do të jetë në gjendje t'u përgjigjet pyetjeve dhe të japë këshilla, dhe përdoruesit do të mund të zgjedhin nga 30 personalitete.