Tech

Tri arsyet pse pajisja e re e Apple nuk i përmbush pritshmëritë

 

Apple ka prezantuar një palë syze të reja të realitetit të shtuar të quajtura Apple Vision Pro, që “ndërthur në mënyrë të përsosur botën reale me atë digjitale”.

Ato u bënë menjëherë virale dhe shitjet kanë nisur gjithandej, pavarësisht çmimit që po konsiderohet i lartë. Uebsajti i teknologjisë, Mashable, kur raportoi për këtë prezantim, ia bëri një profil syzeve, ndërsa i listoi edhe tri aspektet negative të kësaj teknologjie.