Tech

Për herë të parë po transmetohen pamje të drejtpërdrejta nga Marsi

 

Agjencia Evropiane e Hapësirës (ESA) po transmeton në YouTube imazhet e para drejtpërdrejt nga planeti Mars.

Sipas deklaratës nga agjencia, brenda një ore, priten imazhe të reja të Marsit rreth çdo 50 sekonda. Përditësimet do të jenë gjithashtu të disponueshme në llogarinë e ESA-s në Twitter dhe hashtagun #MarsLIVE.