Tech

Një aplikacion i ri doli në skenë

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Më shumë se katër vjet pasi themeluesit e Instagramit u larguan nga kompania, ata janë rikthyer me një aplikacion të ri.

Kevin Systrom dhe Mike Krieger njoftuan të martën lansimin e “Artifact”, një aplikacion që premton "një burim informatash të personalizuara" të mundësuar nga inteligjenca artificiale, shkroi CNN.