Tech

Ndarja e fjalëkalimeve në Netflix përfundon brenda këtyre tre muajve të parë

 

Gjigandi i transmetimit Netflix do të fillojë shkëputjen e shpërndarjes së fjalëkalimeve në tremujorin e parë të këtij viti.

Praktika e ndarjes së fjalëkalimeve me njerëzit jashtë familjes së abonentit do të bëhet më komplekse dhe ka të ngjarë të përfshijë një tarifë shtesë për të ndarë një abonim të vetëm nëpër vende të shumta, raportoi Guardian.