Tech

Hakerët iranianë dhe rusë shënjestrojnë politikanët dhe gazetarët

 

Hakerët iranianë dhe rusë po shënjestrojnë politikanët dhe gazetarët britanikë, kanë paralajmëruar zyrtarët.

Qendra Kombëtare për Sigurinë Kibernetike ka lëshuar një alarm për përpjekjet në rritje për të vjedhur informacion nga grupe dhe individë specifikë, raportoi BBC.