Tech

Apple lanson sivjet setin e ri të kufjeve të realitetit virtual

 

Apple thuhet se do të prezantojë kufjet e reja të realitetit virtual në pranverë dhe do ta bëjë produktin të disponueshëm për konsumatorët deri në vjeshtë, sipas një raporti nga “Bloomberg”.

Sipas raportit, Apple do t’i përdorë kufjet në sistemin e ri operativ xrOS, derisa produktin do ta quajë “Reality Pro”.