Tech

Elon Musku e shndërron Twitterin në hotel

 

Twitterit i janë ndarë hapësira nga zyra duke i shndërruar në dhoma gjumi, e për të cilat autoritetet e San Franciskos kanë thënë se po i hetojnë si shkelje të mundshme të kodit.

Një imazh i marrë nga BBC-ja tregon një dhomë me një krevat, duke përfshirë një gardërobë dhe pantofla.