Tech

Sfida e re në TikTok me rrezik për përdoruesit, është virus

 

Agjencia e Telekomunikimit e Nigerisë ka paralajmëruar për një trend të ri në TikTok të quajtur “Sfida e Padukshmërisë”, i cili mund t’i ekspozojë pajisjet në viruse.

Sfida i nxit përdoruesit të incizojnë veten të zhveshur dhe më pas të përdorin filterin “Sfida e Padukshmërisë” për të zëvendësuar trupin e tyre me një prapavijë të turbullt.