Tech

Vihet në ankand për 241 mijë dollarë kompjuteri Apple 1 i prodhuar para 45 vjetësh

 

Një kompjuter plotësisht funksional Apple 1 është vënë në shitje për 241 mijë dollarë. Kompjuteri vjen me të gjithë komponentët dhe aksesorët e nevojshëm për funksionim.

Ofertimi aktualisht qëndron në 241,557 dollarë dhe përfundon më 15 dhjetor – por parashikimet janë që të shitet me një çmim përfundimtar prej 375,000 dollarësh, raportoi Daily Mail.