Tech

10 videot më të shikuara në YouTube

 

YouTube u bë pjesë e jetës sonë në vitin 2005 dhe shpejt u ngjit në vendin e dytë të faqeve më të vizituara të internetit, menjëherë pas Googleit. Edhe pse ka miliarda video nga fusha të ndryshme, muzika kryesisht mbizotëron në shikime dhe ka një zhanër veçanërisht interesant që bie në sy mes atyre me më shumë shikime.

Edhe pse mund të mendoni se top 10 videot më të ndjekura mbahen nga hitet e këngëtarëve të njohur, të cilat i kemi dëgjuar pafundësisht, realiteti është ndryshe.