Tech

Musku do t’i amnistojë llogaritë e pezulluara në Twitter

Foto: AP
 

Pronari i ri i Twitterit, Elon Musk ka thënë se ai po jep "amnisti" për llogaritë e pezulluara, të cilat ekspertët e sigurisë në internet parashikojnë se do të nxisin një rritje të ngacmimeve, gjuhës së urrejtjes dhe keqinformimit.

Njoftimi i miliarderit erdhi pasi ai kërkoi në një sondazh të postuar në afatin kohor të tij për të votuar për rivendosjet për llogari që nuk kanë "thyer ligjin ose të përfshira në spam skandaloze".