Tech

Vivo do të prezantojë X Fold Plus më 26 shtator

 

Në prill, kompania Vivo prezantoi smartfonin e palosshëm X Fold, dhe tani ka konfirmuar se modeli X Fold Plus do të arrijë javën e ardhshme, shkruan TechoNews.

Ngjarja është planifikuar për në 26 shtator dhe kompania Vivo thotë se "Plus" do të thotë "një vullnet i fortë për t'u zhvilluar në një mënyrë më të mirë". Ende nuk është e qartë nëse kjo i referohet qëndrueshmërisë më të madhe apo diçka tjetër.