Tech

YouTube dhe TikTok, dy platformat më të përdorura nga adoleshentët amerikanë

 

Gati gjysma e adoleshentëve amerikanë thonë se përdorin internetin "pothuajse vazhdimisht", sipas një sondazhi të ri të publikuar të mërkurën.

Sondazhi i bërë me 1.316 adoleshentë u thellua në zakonet teknologjike të adoleshentëve dhe u krye nga Qendra Kërkimore “Pew”, raportoi CNN.