Tech

Sony fajëson PlayStationin për rënie të interesimit të konsumatorëve

Foto ilustrim
 

Korporata Sony ka shkurtuar parashikimin e fitimit të premten pas një tremujori të parë të dobët për biznesin e saj PlayStation, shkroi Reuters.

Korporata ka fajësuar PlayStation-in për rënien e interesimit të konsumatorëve për shkak të mungesës së lojërave të reja dhe lehtësimit të kufizimeve të COVID-19.