Tech

Njihuni me Samsung Galaxy S22 Ultra Nightography

 

Pajisjet Samsung Galaxy kanë një gamë të jashtëzakonshme të modaliteteve të kamerës - perfekte për çdo rast, dhe kur bëhet fjalë për shkrepje epike gjatë natës, ju keni gjithçka që ju nevojitet në Night Mode. E për më tepër, veçoritë e avancuara të Nightography të disponueshme në të gjithë serinë e re Galaxy S22 ju lejojnë të kapni video të qarta dhe të pastra si në kamerën e përparme ashtu edhe në atë të pasme, pavarësisht nëse jeni duke regjistruar gjatë ditës ose natës.

Image