Tech

Musk ngre një kundërpadi ndaj Twitterit për marrëveshjen prej 44 miliardë dollarësh

 

Avokatët e njeriut më të pasur në botë, Elon Musk, depozituan një ankesë prej 164 faqesh kundër Twitterit, por përmbajtja e saj nuk dihet për momentin. Nga ana tjetër, disa aksionarë individualë të Twitterit kanë nisur padi të posaçme kundër Muskut me qëllim që ta detyrojnë atë të finalizojë transaksionin dhe ta blejë këtë rrjet social, shkruan Bloomberg.

Musk ka paraqitur një kundërpadi ndaj Twitterit, duke rritur betejën e tij ligjore kundër kompanisë në një përpjekje për t’u tërhequr nga një marrëveshje blerjeje prej 44 miliardë dollarësh.