Tech

Data kur mund të lansohet iPhone 14

 

Prezantimi i serisë iPhone 14 nga Apple mund të bëhet më 13 shtator dhe shitjet do të fillonin më vonë atë muaj, ka mësuar TechnoNews nga burimet e veta të martën.

Por data mund të ndryshojë lehtësisht nëse diçka nuk shkon sipas planit. Besohet se Apple po punon gjatë gjithë kohës për t'i vënë në dispozicion të gjitha pajisjet në kohë, pasi kompania dëshiron të shmangë një lëshim gradual.