Tech

Organizatat evropiane ankohen se Google po kërkon shumë të dhëna private

 

Google po përballet me kritika nga një koalicion prej dhjetë organizatash evropiane të konsumatorëve mbi procesin e regjistrimit të llogarisë së kompanisë.

Një llogari në Google është thelbësore për të përdorur një numër të produkteve dhe shërbimeve të saj.