Tech

Një veçori e kërkuar vjen në iPhone 14

 

Kur Apple të lansojë telefonat e ardhshëm iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max, pajisjet do të vjedhin një veçori nga pajisjet me ekranin më të vogël të kompanisë që janë orët inteligjente.

Sipas Mark Gurman të Bloomberg, modelet Pro të iPhone do të vinë me ekranet që rrinë ndezur gjithmonë.