Tech

Netflixi i shkurton edhe 300 vende pune pas humbjes së abonentëve

 

Netflix ka njoftuar për një raund tjetër të shkurtimeve të vendeve të punës, ndërsa përballet me ngadalësimin e rritjes dhe rritjen e konkurrencës.

Gjigandi i transmetimit tha se po shkurtonte 300 vende pune të tjera - afërsisht 4% të fuqisë së tij punëtore, kryesisht në SHBA, pasi largoi 150 punëtorë të tjerë në maj, raportoi BBC.