Tech

Google feston 20-vjetorin e Google News me një dizajn të ri

 

Google News mbushi 20 vite të mërkurën dhe për të festuar këtë arritje do të sjellë një ridizajnim madhor që reflekton prioritetet në ndryshim të gazetarisë.

Ndryshimi i aplikacionit desktop i jep prioritet lajmeve të rëndësishme. Përveç historive kryesore dhe lajmeve të personalizuara, ekziston një fokus në lajmet lokale.