Tech

Musku bisedon me punonjësit e Twitterit, u flet për pushime nga puna

 

Multimiliarderi Elon Musk, në një takim me punonjësit e Twitterit ka lënë të nënkuptohet për shkurtime të mundshme të vendeve të punës nëse oferta e tij për blerjen e kompanisë prej 44 miliardë dollarësh realizohet.

Ai gjithashtu trajtoi tema si puna në distancë, liria e fjalës dhe jeta e mundshme jashtëtokësore, raportoi BBC të premten.