Tech

Ish-drejtori i Twitterit, Jack Dorsey, largohet nga bordi

 

Ish-shefi ekzekutiv i Twitterit, Jack Dorsey, është larguar nga bordi i kësaj kompanie, duke i dhënë fund marrëdhënies së tij formale me rrjetin social të cilin ai e bashkëthemeloi në vitin 2006.

Ai ka qenë menaxher që nga viti 2007 dhe më pas drejtor ekzekutiv i Twitterit që nga mesi i vitit 2015 deri në dorëheqjen e tij në vitin 2021, raportoi të enjten “Al Jazeera”.