Tech

Mbi 200 aplikacione në Play Store përdoreshin për të vjedhur të dhëna

 

Ekspertët gjetën më shumë se 200 aplikacione Android në Play Store, të cilët shpërndanin spyware të quajtur Facestealer dhe që përdoreshin për të vjedhur të dhëna të ndjeshme, shkruan Bloomberg.

Studiuesit e sigurisë së Trend Micro kanë gjetur mbi 200 aplikacione të Play Store që shpërndajnë spyware Facestealer. Ky program me qëllim të keq është përdorur për të vjedhur të dhëna të ndjeshme nga pajisjet e infektuara.