Tech

Uberi me robotë për shpërndarjen e ushqimit

uber, roboti, ushqimi, kompania
 

Kompania Uber, që pretendon prej kohe se automatizimi është çelësi i suksesit, po e lanson programin për ta shpërndarë ushqimin te klientët nëpërmjet robotëve.

Programi i quajtur Uber Eats, nga e hëna, do të jetë në funksion ku klientët që porosisin ushqime nëpër lokale fast-foode dhe restorante në Los Angeles, do të mund ta marrin atë me ndihmën e robotëve.