Tech

Firefox 100, a është konkurrent i denjë për Chromen?

 

Mozilla lansoi versionin më të fundit të shfletuesit Firefox. U arrit versioni 100, i cili sjell funksionalitete të reja dhe të përmirësuara për përdoruesit në disa sisteme operative, shkruan Bloomberg.

Ndërsa Chrome arriti versionin 100 në mars, ndryshimet thuajse ishin inekzistente, por Firefox 100 duket të jetë më ndryshe.