Tech

Xiaomi akuzon agjencinë indiane për kërcënime të dhunës fizike gjatë hetimit

Foto ilustrim
 

Prodhuesi kinez i telefonave inteligjentë, Xiaomi, ka pretenduar se drejtuesit e tij të lartë janë përballur me kërcënime të dhunës fizike dhe për detyrim gjatë marrjes në pyetje nga agjencia e luftës kundër krimit financiar të Indisë, raportoi Reuters.

Zyrtarët nga Drejtoria e Zbatimit paralajmëruan ish-drejtorin menaxhues të kompanisë në Indi - Manu Kumar Jain, zyrtarin kryesor financiar aktual - Sameer BS Rao, dhe familjet e tyre për "pasoja të rënda" nëse nuk dorëzojnë deklarata siç dëshironte agjencia.