Tech

Prodhimi i iPhone 14 pritet të fillojë më herët se zakonisht

 

Pasi Apple regjistroi rezultate rekorde sa i përket fitimeve në mars të këtij viti, ekziston vetëm një mundësi teorike e rrezikut që seria e iPhone 14 të vonohet pak. Kjo mund të ndikohet nga situata aktuale me koronavirusin në Kinë, që kërcënon zinxhirët e furnizimit, shkruan Bloomberg.

Në përgjithësi, pandemia nuk është në të njëjtin nivel si vitet e kaluara dhe shumica e vendeve po marrin masa. Kjo është një nga arsyet pse po dalin informacione se prodhimi i modeleve të reja të iPhone mund të fillojë më herët, si dhe se Apple po punon shumë për të parandaluar çdo vonesë në nxjerrjen e serisë iPhone 14.