Tech

“Vdekje Putinit dhe pushtuesve rusë”, thirrjet e dhunshme që po i lejon Facebooku

 

Pronari i Facebookut dhe Instagramit do të lejojë përdoruesit në disa vende të bëjnë thirrje për dhunë kundër Vladimir Putinit dhe ushtarëve rusë.

Meta thotë se ka lejuar përkohësisht disa fjalime të dhunshme, si "vdekje pushtuesve rusë", që zakonisht do të thyente rregullat e saj, raporton BBC.