Tech

Platforma NFT po i nxit mijëra përdorues të blejnë dhe shesin

 

Tokeni i pa këmbyeshëm, i njohur botërisht si NFT, ka regjistruar mijëra përdorues, duke nxitur shitje dhe blerje të shumta online.

NFT-ja mund të lidhet me një aset të veçantë digjital ose fizik dhe një licencë për të përdorur aktivin për një qëllim të caktuar.