Tech

Apple zbulon udhëzuesin e sigurisë për pajisjen AirTag

 

Apple ka lëshuar një udhëzues të përditësuar të sigurisë, mes shqetësimeve të vazhdueshme në lidhje me pajisjet AirTag të kompanisë.

Kompania lëshoi ​​në heshtje portalin e sigurisë të hënën. Udhëzuesi i Sigurisë së Përdoruesit Personal ofron këshilla se si njerëzit mund të mbajnë veten dhe të dhënat e tyre të sigurta.