Tech

Apple do ta kopjojë sërish Androidin, por vetëm për iPhone 15

 

Gjenerata e ardhshme e iPhone tashmë është duke u përgatitur, dhe megjithëse shumica e thashethemeve janë të drejtuara drejt serisë iPhone 14, ka raportime për modelet e iPhone 15 që priten të dalin në treg në vitin 2023.

Sipas analistëve, iPhone 15 Pro dhe iPhone 15 Pro Max do të përdorin një kamerë periskopi me zmadhim optik 5x.