Tech

Lajm i keq për ata që presin një iPhone SE më të madh

 

Përdoruesit, të cilët presin një model më të madh iPhone SE, do të duhet të jenë të durueshëm për disa kohë.

Sipas analistëve Ross Young, iPhone SE me një madhësi ekrani 5.7 inç (ose më i madh) mund të shfaqet më herët në vitin 2023, dhe ndoshta edhe në vitin 2024.