Tech

Twitteri ua mundëson përdoruesve t’i raportojnë përmbajtjet mashtruese

 

Twitteri ka bërë të ditur se do të zgjerojë funksionin e tij të testimit, i cili lejon përdoruesit të raportojnë përmbajtjen mashtruese në platformën e tij, në Brazil, Spanjë dhe Filipine.

Kompania kishte prezantuar testin pilot të funksionit në gusht të vitit të kaluar, si pjesë e përpjekjes së saj për të reduktuar dezinformatat në platformën e saj.