Tech

Apple do të kërkojë dëshmi nga punonjësit për përforcuesin e COVID-19

Foto ilustrim
 

Apple do t’ju kërkojë punonjëse të shitjes dhe korporatave të ofrojnë prova të vaksinës përforcuese të COVID-19, raportoi The Verge të shtunën, duke cituar një email të brendshëm.

Duke filluar nga 24 janari, punonjësit e pavaksinuar ose ata që nuk kanë dorëzuar dëshminë e vaksinimit do të kenë nevojë për teste negative për COVID-19 për të hyrë në vendet e punës të Apple, thuhet në raport.