Tech

Samsung Galaxy S22 pritet të lansohet më 8 shkurt

 

Samsungu pritet t’i kthehet datave të zakonshme për lansime të pajisjeve më të reja. Sipas raportimit më të ri, telefoni Galaxy S22 do të lansohet më 8 shkurt.

Siç raportohet në Korenë e Jugut, Samsungu po planifikon një ngjarje më 8 shkurt dhe se pritet që pajisja e re të lansohet në një event online.