Tech

iPhone mbush sot 15 vjet

Foto: AP
 

Steve Jobs e kishte zbuluar për publikun celularin iPhone, 15 vite më parë, saktësisht më 9 janar 2007.

Në fazën e botës së Mac, Jobs kishte shfaqur për herë të parë pajisjen e parë iPhone, që ishte pajisja e parë me ekran me prekje dhe me internet.