Tech

Dështojnë tri koncertet virtuale të Metas

 

Kompania Meta – e njohur më parë si Facebook – organizoi në hapësirën e saj virtuale të shumë reklamuar gjatë festave të fundvitit tri koncerte të artistëve të famshëm. Të tre koncertet kanë dështuar kur bëhet fjalë për tërheqjen e audiencës.

Reperi Young Thug, DJ i famshëm David Guetta dhe dyshja e DJ-ve elektronik The Chainsmokers mbajtën koncerte në metaverse, më 26 dhe 31 dhjetor, si dhe për natën e ndërrimit të viteve.