Tech

Facebooku do të detyrojë përdoruesit më të rrezikuar të aktivizojnë verifikimin me dy faktorë

 

Facebooku kërkon të sigurohet se përdoruesit më të rrezikuar nga hakerimi të mos humbasin llogaritë e tyre. Rrjeti social ka përditësuar programin e mbrojtjes që ishte dizajnuar për të ofruar funksionalitete ekstra të sigurisë për aktivistët e të drejtave të njeriut, politikanët, gazetarët dhe përdorues të tjerë të rrezikuar.

Kompania iu kërkoi atyre që janë pjesë e këtij programi të aktivizojnë verifikimin me dy faktorë. Uebsajti do të fillojë implementimin e rregullores së re në muajt në vijim në mbarë botën.