Tech

Apple përballet me kërkesë të dobët për iPhone 13

 

Apple po vuan me kërkesën dhe furnizimin për linjën e iPhone 13. Sipas Bloomberg, gjiganti i teknologjisë ka lajmëruar furnizuesit me komponentë se kërkesa për produktin më fitimprurës së kompanisë është në rënie gjatë fundvitit.

Në tetor, Bloomberg raportoi se Apple kishte ulur objektivin e prodhimit në 80 milionë iPhone, 10 milionë më pak sesa objektivi i parë.