Tech

WhatsAppi ndryshon politikat e privatësisë pas gjobës rekord

 

WhatsAppi po rishkruan politikën e tij të privatësisë si rezultat i një gjobe të madhe për mbrojtjen e të dhënave në fillim të këtij viti.

Pas një hetimi, mbikëqyrësi irlandez i mbrojtjes së të dhënave lëshoi ​​një gjobë prej 225 milionë eurove - e dyta më e madhe në histori mbi GDPR - dhe urdhëroi WhatsAppin të ndryshojë politikat e saj.