Tech

“Spotify” shton edhe tekstet e këngëve në platformë

 

Platforma e transmetimeve muzikore “Spotify” ka njoftuar se përdoruesit e saj nuk do të kenë më nevojë t’i kthehen Google-it për të parë tekstet e këngëve të preferuara, pasi tani ato do të mund t’i gjejnë brenda platformës.

Sipas “Spotify” kjo do të jetë e mundshme për secilin përdorues kudo në botë, dhe për secilën këngë që e përmban platforma.