Tech

TikTok po vlerëson rrezikshmërinë e platformës tek adoleshentët

 

Rrjeti social TikTok po kërkon të hetojë botën e sfidave që ndodhin brenda platformës së tij, shpesh të bëra virale nga miliona abonentë dhe të konsideruara të rrezikshme.

Sipas sondazhit, shumë sfida rezultuan të ishin mashtrime të vërteta, pa asnjë reagim të vërtetë.