Tech

SpaceX nis 4 astronautë në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës

 

Prodhuesi amerikan i anijeve hapësinore dhe raketave SpaceX dërgoi një anije kozmike me 4 astronautë në një mision 6-mujor në Stacionin Ndërkombëtar të Hapësirës (ISS).

Një ekip i ri astronautësh i përbërë nga 3 amerikanë dhe 1 gjerman mori pjesë në fluturimin me emrin "Crew-3" nga Qendra Hapësinore Kennedy e Agjencisë Kombëtare të Aeronautikës dhe Hapësirës (NASA) në Florida të SHBA-së.