Tech

Rreth shtatë milionë përdorues të Robinhoodit goditen nga shkelja e sigurisë

 

Aplikacioni në SHBA për tregti të aplikacioneve Robinhood është goditur nga një shkelje e sigurisë, duke u ekspozuar kështu emrat dhe email adresat e më tepër se shtatë milionë përdoruesve, shkruan BBC.

Kompania ka thënë se shkelja ka prekur “numër të kufizuar të informatave personale për një pjesë të konsumatorëve”.