Tech

32-vjeçari, dikur i varur nga video-lojërat: E mendoja vetëvrasjen

 

Cam Adair e kishte kuptuar se vuante nga varësia ndaj video-lojërave kur mendonte t’i jepte fund jetës së tij.

“Kam luftuar me të për 10 vjet. E lashë shkollën e mesme, kurrë nuk shkova në fakultet dhe pretendoja se kisha punë për të mashtruar familjen time”, rrëfen 32-vjeçari nga Kanada.