Tech

Facebooku planifikon të punësojë 10 mijë njerëz në Bashkimin Evropian

 

Facebooku po planifikon të punësojë 10 mijë njerëz në Bashkimin Evropian për të zhvilluar një të ashtuquajtur metaverse.

Një metaverse është një botë në internet ku njerëzit mund të luajnë, punojnë dhe komunikojnë në një mjedis virtual, shpesh duke përdorur kufje VR.