Tech

Zilja e mençur e derës me kamera ngrit rast në gjyq për shkelje të privatësisë

 

Një gjykatës ka vendosur që kamerat e sigurisë dhe një zile dere e instaluar në një shtëpi në Oxfordshire "shkelën në mënyrë të pajustifikueshme" privatësinë e një fqinji.

Mary Fairhurst pohoi se pajisjet e instaluara në shtëpinë e fqinjit Jon Woodard thyen ligjet e të dhënave dhe kontribuuan në ngacmime.